Tapahtumat

Ruska-aikaan Myllyllä soittaa ja laulattaa keskiviikkoisin Hanuri-Janne sekä muutamana päivänä myös Seniori-Make.

Tältä sivulta löydät Äkäsmyllyn Myllykahvion uusimmat uutiset sekä Äkäsmyllyn tapahtumat, kuten legendaarisen Myllyhiihdon. Bussit lähtevät keskiviikko aamuisin niin Ylläsjärveltä kuin Äkäslompolostakin. Bussien aikataulut löydät Kuukkelista kohdasta "Aikatauluja". Myllyhiihtopäivinä  ja syksyllä keskiviikkoisin viikoilla 36, 37 ja 38 Äkäsmyllyn Myllykahviossa soittaa ja laulattaa perinteiseen tapaan Hanuri-Janne. Janne aloittaa n. klo 11.00 ja jatkaa klo 15.00 saakka tai pidempäänkin jos laulajia ja kuuntelijoita riittää. Seniori-Make soittaa, laulaa ja laulattaa muutamana päivänä kauden aikana. Kannattaa tulla mukaan viihtymään!

Niin Myllyhiihtopäivinä kuin muulloinkin Myllyltä on mahdollista palata kyliin myös taksikyydillä.

Tutustu ja kysy lisää!


Myllyhiihto jatkuu taas keväällä viikosta 8 alkaen.

22.8.2014

Myllyhiihto jatkuu taas tulevanakin talvena. Jo neljän vuosikymmenen ajan hiihdetty Myllyhiihto hiihdetään jälleen keskiviikkoisin viikosta 8 alkaen. Bussikuljetusten aikataulun näet Kuukkelista. Hanuri-Janne soittaa ja laulattaa joka... Lue lisää »

Tapahtumat

Myllyhiihto jatkuu taas keväällä viikosta 8 alkaen.

Myllyhiihto jatkuu taas tulevanakin talvena. Jo neljän vuosikymmenen ajan hiihdetty Myllyhiihto hiihdetään jälleen keskiviikkoisin viikosta 8 alkaen. Bussikuljetusten aikataulun näet Kuukkelista. Hanuri-Janne soittaa ja laulattaa joka keskiviikko alkaen viikolta 11. Lue lisää »